AAV MUMC+ | Sponsoren
138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-138,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sponsoren

Abn-Amro

ABN AMRO de bank voor de medici, ruim 25 jaar trouwe sponsor van de AAV MUMC+.

Als medische relatie heeft u bij ons een streepje voor. U kunt vertrouwen op bancaire expertise van uw persoonlijke contactpersoon. Wilt u de ins & outs weten over bijvoorbeeld de bankrekening medisch, extra kredietruimte, hypotheek óf de financiering van goodwill? Bas Paumen en Mick van Poortvliet zijn tijdens uw A(N)IOS periode de vaste contactpersonen.
Aarzel dan ook niet en spreek een van hen aan tijdens de welbekende krokettenlunch of leg contact via email/telefoon.

Bas Paumen                                                                                      Mick van Poortvliet
(T) 06-20856435                                                                                (T) 06-82006212
(E) bas.paumen@nl.abnamro.com                                                 (E)mick.van.poortvliet@nl.abnamro.com

De Graaf Financiële diensten

Beste arts assistent,

Sinds 2008 ben ik sponsor van jullie arts-assistentenvereniging MUMC. Ik heb een financieel adviesbureau voor medische en paramedische beroepsbeoefenaren. Bij financiële advisering moet je met name denken aan verzekeringen en hypotheken. De verzekeringen kunnen zowel voor de privé situatie zijn (aansprakelijkheid, inboedel e.d.) als voor het beroep, wanneer je je zelfstandig vestigt als arts. Denk dan bijvoorbeeld aan beroepsaansprakelijkheid, beroepsrechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid.

Het belangrijkste voordeel van mijn kantoor is de kleinschaligheid die niet ten koste gaat van de professionaliteit. Ik heb jaren ervaring in de advisering van medici en doe dat op een betrokken en actieve manier. Bij mij ben je geen combinatie van een postcode en een huisnummer. Bij mij ben je gewoon wie je bent. Ik ken al mijn relaties persoonlijk en ben goed bereikbaar.

Diverse van je collega’s hebben al tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van mijn dienstverlening. Mocht je eens een vrijblijvend gesprek willen? Aarzel niet en bel of mail gerust.

Ik wens je alle succes met het verloop van je opleiding en ben je graag van dienst!