AAV MUMC+ | FEEST VAN HET JAAR
770
page-template-default,page,page-id-770,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

FEEST VAN HET JAAR

HET FEEST VAN HET JAAR!

Het moet alleen nog georganiseerd worden…..

Beste arts-assistenten,

Het is weer tijd voor een spetterend feest met alle arts-assistenten! Na een lange periode waarbij sociale activiteiten niet mogelijk waren, zijn wij weer aan het bekijken hoe we dit wel kunnen vormgeven. Nu  de COVID-19 besmettingen en ziekenhuis opnames gedaald zijn en er landelijk weer langzaamaan activiteiten mogelijk zijn, lijkt het ons ook tijd voor een AAV feest en daarvoor zijn we naar jou op zoek!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste arts-assistenten (AIOS/ANIOS/arts-onderzoekers) die het leuk vinden om met veel vrijheid  (binnen de wettelijke kaders van het RIVM) en met ruim voldoende financiële mogelijkheden een geweldig feest te organiseren!

Lijkt dit jou wat of wil je graag meer informatie hierover? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op via aav@mumc.nl. Met jouw hulp kunnen we dit knalfeest gaan neerzetten!