AAV MUMC+ | Activiteiten
441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-441,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Activiteiten

Pluslunch

De Pluslunch is een maandelijks onderwijsmoment voor alle artsen (niet) in opleiding en arts­ onderzoekers binnen het MUMC+. Dit vindt maandelijks plaats op de volgende data van 12:00 tot 13:00:

  • 26 oktober 2022
  • 30 november 2022

Let op: per september 2022 vindt dit evenement plaats op terras niveau 4 in plaats van het Lou Brans Brabant cour. 

De Pluslunch staat maandelijks in het teken van een ander onderwerp op het gebied van gezondheid, of hier buiten. Voor lunch wordt gezorgd.

Aangezien het onderwijs op artsen niveau gegeven wordt, zijn coassistenten, semi-artsen, stafleden en andere MUMC-medewerkers voor wie de onderwerpen relevant en/of interessant zijn, ook van harte welkom.

Toekenning DOO punten
Voor de PlusLunch geldt dat bij de aanwezigheid van 6 lunches er 1 DOO punt wordt toegekend. Dit kan worden aangevraagd via het formulier op de OORZON website. Graag de titels van de lunches op het formulier vermelden.

Krokettenlunch

 

Elke eerste woensdag van de maand is er voor alle leden van de arts-assistenten vereniging van het MUMC+ de krokettenlunch.

Deze vindt plaats van 12:30 tot 13:30 op het terras niveau 4.

Wegwijs?

Voor nieuwe AIOS en ANIOS is het magazine ‘Wegwijs’  beschikbaar om de A(N)IOS welkom te heten in het Maastricht UMC+.  Dit magazine is bedoeld om je wegwijs te maken en bevat verder tips en tricks over de opleiding.

 

Het magazine van 2021 is hier te vinden:

Wegwijs magazine

Partners