AAV MUMC+ | Activiteiten
441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-441,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Activiteiten

Pluslunch

In verband met COVID-19 worden de Pluslunches, discipline overstijgend onderwijs voor alle artsen (niet) in opleiding en arts­ onderzoekers binnen het MUMC+, tijdelijk stopgezet. De Pluslunch is mede door het sociale aspect een succes, omdat dat momenteel niet mogelijk is, is in goed overleg besloten de organisatie van de Pluslunch op te pakken zodra de maatregelen weer een fysieke bijeenkomst toelaten.

 

De Pluslunch is een onderwijs moment tijdens de lunch welke maandelijks plaatsvindt.

Toekenning DOO punten
Voor de PlusLunch geldt ook in 2021 dat bij de aanwezigheid van 6 lunches er 1 DOO punt wordt toegekend. Dit kan worden aangevraagd via het formulier op de OORZON website. Graag de titels van de lunches op het formulier vermelden.
Deelname aan een of meerdere lunches in 2020 kan worden meegenomen voor de benodigde hoeveelheid lunches van 2021. Heb je er dus 2 gevolgd in 2020, dan kan je bij deelname aan 4 additionele lunches in 2021 een DOO-punt aanvragen.

Verplicht invullen van deelname op de deelnamelijsten (wat voor corona werd ingevuld op locatie) vervalt zolang de PlusLunch digitaal verloopt.

 

Terugkijken PlusLunch
We krijgen veel verzoeken om lunches terug te kunnen luisteren.
In verband met de privacy wetgeving is het niet mogelijk lunches openbaar op het internet te plaatsen. We werken aan een beveiligde omgeving op intranet om daar de digitale lezingen achteraf beschikbaar te stellen. Als dit mogelijk is zal ook de spreker nog toestemming moeten geven. We zullen het voortaan vooraf communiceren of een lezing nadien terug te kijken is. Voorlopig is dit nog niet het geval.

Krokettenlunch

 

Elke eerste woensdag van de maand is er voor alle arts-assistenten van het MUMC+ de krokettenlunch.

 

Let op: in verband met COVID-19 zijn alle lunches tot nader order gestaakt.

Wegwijs?

Voor nieuwe AIOS en ANIOS is het magazine ‘Wegwijs’  beschikbaar om de A(N)IOS welkom te heten in het Maastricht UMC+.  Dit magazine is bedoeld om je wegwijs te maken en bevat verder tips en tricks over de opleiding.

 

Het magazine van 2021 is hier te vinden:

Wegwijs magazine

Partners